Naar het artikel
24-06-2020
Acerola kers
Huibert De Boer in Superfoods

De acerola kers, of acerola, is een tropische vrucht afkomstig uit Centraal-Amerika. Er is steeds meer aandacht voor deze bijzondere vrucht, onder meer omdat deze vitamine C, caroteen en fenolen bevat. Door zijn zeer zure smaak wordt deze vrucht doorgaans […]

Naar het artikel
24-06-2020
Lijnzaad
Naomi Van Leeuwen in Superfoods

Lijnzaad of vlaszaad is een geconcentreerde bron van belangrijke voedingsstoffen voor de gezondheid: omega-3, magnesium, voedingsvezels en vitamine E. Heb je dit supplement wel eens geproefd? Weet je welke voordelen het heeft? De meeste mensen gebruiken lijnzaad voor een betere […]

Naar het artikel
24-06-2020
Moringa
Naomi Van Leeuwen in Superfoods

In dit artikel zullen we de eigenschappen van de plant Moringa oleifera leren kennen, de wetenschappelijke naam van een boom met ontelbare medicinale eigenschappen. Hoewel hij afkomstig is uit Azië, heeft deze plant zich de afgelopen jaren over vele werelddelen […]

Naar het artikel
24-06-2020
Berkensuiker
Danielle Rietberg in Superfoods

We worden ons steeds meer bewust van hoe schadelijk geraffineerde suiker eigenlijk is. Er zijn daarom verschillende alternatieven ontstaan om maaltijden zoeter te maken zonder de gezondheid te schaden, waaronder berkensuiker. Heeft berkensuiker een andere smaak dan gewone suiker? Is […]

Naar het artikel
24-06-2020
Garcinia Cambogia
Huibert De Boer in Superfoods

Obesitas en overgewicht komen steeds vaker voor in Nederland. Tegelijkertijd wordt de zoektocht naar een gezond en mooi lichaam er niet gemakkelijker op. Vooral door de stress die we ervaren en het zittende bestaan dat we leiden. Bestaat er een […]

Naar het artikel
24-06-2020
Amandelmelk
Mia Jongman in Superfoods

Plantaardige dranken zijn momenteel op alle wereldmarkten ongelofelijk populair. En dat is ook geen wonder, als je kijkt naar alle weldaden die deze dranken te bieden hebben. Amandelmelk wordt als één van de meest populaire alternatieven gezien en wordt niet […]

Naar het artikel
24-06-2020
Granola
Huibert De Boer in Superfoods

Heerlijke, knapperige en voedzame granola mag niet ontbreken in een gezonde voorraadkast. Hoewel de klassieke granola uit havermout, noten en honing bestaat, zijn er tegenwoordig nog veel meer combinaties mogelijk. Hoe kies je de beste granola? Waar moet je op […]

Naar het artikel
24-06-2020
Krillolie
Huibert De Boer in Superfoods

Krillolie is een ideaal supplement voor mensen die goed voor hun hart en hersenen willen zorgen. Het is een natuurlijke bron van Omega 3, die kan worden geconsumeerd in de vorm van olie of capsules. Krillolie verlaagt het cholesterol, de […]

Naar het artikel
24-06-2020
Spirulina
Danielle Rietberg in Superfoods

Je hebt misschien al wel eens gehoord van de superfood spirulina. Het kan zijn dat je het zelfs al dagelijks gebruikt, maar wat is spirulina nu echt en wat doet het met je lichaam? Veel mensen voelen zich vaak vermoeid […]

Bladzijde 1